lauantai 12. syyskuuta 2009

Herkkupitsaa

Lauantai-illan ei-aasialainen herkku syntyi näin:

Pitsapohja:
-3 dl haaleaa vettä
-hiivapalan puolikas
-vehnäjauhoja
-suolaa

Liota hiiva haaleaan veteen, lisää vähän suolaa. Alusta joukkoon jauhoja niin että taikina on kimmoisa ja irtoaa käsistä. Jätä kohoamaan noin 1/2 tunniksi. Kauli taikinasta kaksi pyöreää, ohutta pohjaa.


Täytteet:
-tomaattipyrepurkki (pieni pyöreä)
-2 valkosipulin kynttä
-hieman sambal olekia
-oliiviöljyä/ruokaöljyä
-pippuria
-Lidlin ilmakuivattua kevyesti savustettua "light" kinkkua (tai muuta vastaavaa)
-sipulia
-tomaatia
-mozzarellajuustoa
-pestoa
-juustoraastetta

Lisää pyreeseen valkosipulihakkelus, chilitahna, pippuri ja öljyä niin että saat notkean kastikkeen, levitä pohjille. Asettele kinkku, sipuli, tomaattisiivut ja tuore mozzarella siivuina pizzapohjille. Ripottele pestoa päälle ja kuorruta juustoraasteella. Paista 225-250 asteessa kiertoilmauunissa. Valmista noin 10 minuutissa!

Ei kommentteja: